Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

Valvoja: Yllapito

Re: Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

ViestiKirjoittaja jussik5 » 29.01.2014 00:02

Kumpikin antamasi linkki johti samaan kirjaan, siis Scribd.in painos oli
kopsattu Archive orgista.
Ei siellä oo siitä enempää.
Poijjaat, taitaa olla Urbaani legenda, siihen aikaan oli tapana keksiä
pieniä mielenkiintoisia juttuja julkaisuihin ja lehtiin, jotta lukijan
mielenkiinto säilyisi ;)
Tsekkasin vielä Gaston Tissandierin La Nature julkaisut, eikä niistä haulla löytynyt.
Löytyy vain tämä sama juttu monesta pikkulehdestä ja julkaisusta.
Nähtävästi Lontoon hovin lehden (London Court Journal) kirjuuttaja on rahastanu jutullaan.
"Jos tietäisit 3, 6 ja 9 suuremmoisuuden, sinulla olisi avain universumiin"
Nikola Tesla
Avatar
jussik5
Site Admin
 
Viestit: 1295
Liittynyt: 16.09.2009 17:43

Re: Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

ViestiKirjoittaja Ville » 29.01.2014 16:16

Välillä on hyvä kyseenalaistaa, niin asiat tulee selvitettyä paremmin. Julkaisu pitäisi löytyä La Naturesta ennen 1890 lukua.

Elinvoimien luonnollisen toiminnan näkökulmasta sähköinen kasvi tai puu näyttäisi olevan mahdollinen ja evoluution huomioiden jopa todennäköinen. Tämä erikoinen kasvi (tähän ensisijassa viitataan) hyödyntää mahdollisesti ns. abioottista pölytystä, joka tarkoittaa, ettei se tarvitse hyönteisiä, lintuja tai nisäkkäitä pölyttämiseen.

Nykyään tiedetään, että on olemassa esimerkiksi kaloja, jotka hyödyntävät sähkökenttiä saalistamisen lisäksi myös navigointiin ja kommunikointiin. Kasvissa sähkökentän funktio voi liittyä puolustautumiseen ja kommunikointiin.

Kasvien sähköisyydestä on kirjoitettu, että sen lähteenä toimii ensisijassa ilmakehän sähköisyys. Ainakin niillä on sama dynamiikka: Auringonnousun jälkeen sähkövaraus nousee ja se saavuttaa huippunsa iltapäivällä, jonka jälkeen se laskee.

Tiedetään myös, että ukkosen aikaan puiden latvustossa voi näkyä ns. elmontulia, jotka ovat ilmeisesti maadoitetun kappaleen koronapurkauksen muodostamaa plasmaa. Tässä ukkosella tarkoitetaan ilmeisesti säätilaa, jolloin ilmakehässä on korkea positiivinen jännite, joka tulkintani mukaan maadoittaa elinvoimaa. Monet herkät ihmiset voivat oireilla eri tavoin ennen ukkosta ja muissa paikoissa, joissa ilman positiivinen sähköisyys on huomattavan koholla (kuten jossain sähkösaunoissa ja vanhan kuvaputkitelevision tai -näytön edessä).

Positiivisen sähkön ja elinvoiman suhde voi olla huomattavasti monimuotoisempi kuin tähän mennessä on tuotu esille. Tässä vaiheessa täytyy ottaa mukaan uusi hypoteesi ja kertaan samalla aikaisemman.

1. Sinertävällä elinvoimalla on taipumuksena virrata negatiivisen jännitteen suuntaan (kuten ilmakehästä maahan).
2. Kun ilmakehän positiivinen jännite on huomattavan koholla, se vahvistaa maan negatiivista varausta sähköstaattisen induktion johdosta. Ja tämän vuoksi ilmakehän sinertävä elinvoima (laajentuva orgonienergia) virtaa aikaisempaa tehokkaammin kohti maata. Tällöin ennen ukkosta elinvoima maadoittuu ja herkät ihmiset oireilevat eri tavoin.

Näistä tulkinnoista nousee esiin pieni probleema, haaste tai arvoitus, miten asiaa lähestyykään.

Maan aurinkoisella puolella sähkökenttä laajenee ja pimeällä puolella vastaavasti kaareutuu lähemmäs maanpintaa. Maan sähkökenttä ikään kuin hengittää. Rudolf Steiner keksi vastaavan hengityksen jo 1900 luvun alkupuolella, jonka Guenther Wachsmuth (1932) kirjasi ylös kemiallisen eetterin liikkeenä, ja jonka Trevor Constable (1990) tulkitsee sinertävän orgonienergian liikkeeksi. Jos elinvoimalla on taipumus virrata negatiivisen jännitteen suuntaan, niin eikö sen pitäisi päivällä virrata tehokkaimmin maahan?

C. W. Leadbeaterin mukaan auringonvalo virittää hienoja elinvoimahiukkasia, jolloin niistä muodostuu seitsemän hiukkasen elinvoimapalloja, joiden lukumäärä ja aktiivisuus lisääntyvät poutasäällä. Tällä on selkeä yhteys Reichin ja Constablen havaintoihin. Auringonvalo virittää elinvoimaa, jolloin sen taipumus nousta ylöspäin ilmeisesti voimistuu. Joka tapauksessa auringon noustua maa ikään kuin hengittää elinvoiman ylös ilmakehään ja poutasäällä sitä on runsaasti saatavilla.

Lisäksi ilmankosteus vetää puoleensa ja absorboi elinvoimaa, jolloin pilvisellä säällä elinvoimaa sitoutuu pilviin, jolloin sitä on maanpinnalla vähemmän. Ilmankehän kosteuden vaihtelut vaikuttavat siis jossain määrin elinvoimavirtojen suuntiin ja siten saatavilla olevan elinvoiman määrään.

1. Yöllä lämpötilan laskiessa ilman suhteellinen kosteus nousee ja kun ilmakehän elinvoima sitoutuu ilmankosteuteen, sitä on vähemmän saatavilla.
2. Päivällä lämpötilan noustessa ilman suhteellinen kosteus laskee, jolloin elinvoimaa on enemmän saatavilla.

Kun tarkastelen mahdollista Philotacea electricaa, huomioiden kasvitieteen VPD:n (katso http://www.hiilipuu.fi/fi/artikkelit/ilmankosteus) eli kasviin kohdistuvan ilman kyllästyspaineen vajauksen, joka on kuivalla ilmalla suurin ja jonka seurauksena kasvi haihduttaa kosteutta kaikista eniten (vrt. koivupumppu), päädyn seuraavaan hypoteesiin:

Kuivalla ilmalla ja erityisesti ukkosella Philotacea electricasta virtaa ulospäin niin suuri elinvoimapotentiaali, että tullessaan kosketuksiin alemman elinvoimapotentiaalin kanssa se aiheuttaa eräänlaisen sähköpurkauksen. Vastaavasta elinvoiman sähköisestä purkauksesta on raportoinut Franz Anton Mesmer ja toisaalta Wilhelm Reich (joskus 1940) on havainnut voimakkaan orgonisäteilyn aiheuttavan lähellä oleviin rautaesineisiin magneettikenttiä ja lähellä oleviin eristeisiin sähköstaattisia varauksia. Lisäksi The Experimenters Guide to the Joe Cell (Alex Schiffer 1999) mukaan täyteen varatussa Joekennossa orgoni muuntuu sähköksi ja purkautuu sähkömuodossa.

Sähkökentän suhteen elinvoiman virtaus näyttää melko monipuoliselta. Kun maan länsi-itä suuntaisen perusvirtauksen lisäksi huomioi sen hengitysliikkeen, orgoni virtaa lähinnä viistosti suhteessa sähkökenttään, jolloin se muodostaa ikään kuin aaltoa tai spiraaliliikettä. Toisaalta on hyvä muistaa, että aurinkoa kiertävän maan elinpiirissä vaikuttaa jatkuvasti ainakin sykkivä magneettikenttä, sähkökenttä, lämpötila ja säätila, joten kunnon hypoteeseja on vaikea tehdä. Teen kuitenkin nyt vielä yhden. Sinertävällä elinvoimalla on taipumus virrata spiraalimaisesti kohti negatiivista sähköpotentiaalia.
Ville
 
Viestit: 927
Liittynyt: 03.09.2012 20:50

Re: Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 29.01.2014 17:29

Kävin tänään Joensuun yliopiston kirjastossa pläraamassa kasvitieteen kirjallisuutta kyseisestä aiheesta, arvatkaas mitä löyty?

Katsoin oikein monestakin Latinan kielisistä kasvienluokittelu oppaista kyseistä Philotacea electrica kasvia, ei ainuttakaan, eikä ole olemassakaan mitään Philotacea alkuisiakaan kasviluokkia, uutisen laatijan on pitänyt tehdä oikea kardinaalimunaus, sillä ainoa joka alkaa kirjaimilla Philo- on Philodendron ja se tarkoittaa jotain vedessä viihtyvää lummekasvia.

Mutta mutta, jaksoin lukea niitä P- alkuisia kasviluokkien nimiä eteenpäin ja sieltäpä sattui nimittäin näkökenttään tämä kasvilaji: http://en.wikipedia.org/wiki/Psilotaceae

psilotaceae on lähempänä puuvartista kasvia, ja tuon kasvin lajityyppi nimikin on lähempänä Philotacea - nimeä.
ainoa kasvi tyyppi jonka nimessä esiintyy -lotacea- kirjaimet peräkkäin.

(Phi vai Psi, molemmat ovat latinan kirjaimia ja muistuttavat ulkonäöltään toisiaan niin läheisesti että erehtyminen on aivan luonnollista, alunperinhän on kasvitieteelliset nimet voitu esittää latinankielisillä kirjainmerkeillä)

Oliskohan käynyt niin tosiaan että asian tieteellinen julkaisija Naturessa on sotkenut nimet, vai onko sanomalehden julkaisija sotkenut?

http://flora.huh.harvard.edu/china/mss/ ... taceae.pdf

kasvaa kivikkoisessa maassa, on kova puumainen varsi, kuvien mukaan mitä netistä kuvahaulla löysin, näyttäs aivan kuin kotoiselta puolukan varvulta mutta kolme kertaa isompaa kasvustoa.

Ja vielä:

http://www.ebay.co.uk/itm/Psilotaceae-A ... 2c70ff196c

Ebaysta saa ostaa kirjan jossa kerrotaan kyseisen kasvisuvun edustajista Trooppisella vyöhykkeellä.
Viimeksi muokannut siviili2003 päivämäärä 29.01.2014 20:30, muokattu yhteensä 2 kertaa
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2917
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

ViestiKirjoittaja Ville » 29.01.2014 20:14

Mesmer rakensi erityisen pariston, jolla hän pyrki mallintamaan Itävallan tietyillä pyhillä paikoilla olevia olosuhteita. Se oli maadoitettu laite, jossa puusaaviin oli laitettu monia paksuja kerroksia kosteaa kasviainesta ja rautajauhoa. Rautatanko lävisti koko rakenteen ja sitä koskiessa sai selkeän impulssin, joka oli erilainen kuin sähköisku. Sen tuottamat iskut olivat värisyttäviä, elävöittäviä, jännittäviä ja parantavia.

Gerry Vassilator 1999. Lost Science. “Luminous World” Baron Karl von Reichenbach.


Tulkitsen Mesmerin laitteen maadoitetuksi elinvoima-akuksi (orgoniakkumulaattoriksi), joka vahvistaa paikallista elinvoimapotentiaalia ja keskittää sen rautatankoon. Sen koskeminen ilmeisesti maadoittaa ihmisen elinvoimapotentiaalia, jonka yhteydessä tapahtuu jonkinlainen sähköpurkaus, jolla on samanlaisia parantavia vaikutuksia kuin indonesialaisen parantajan kosketuksella.

qi gong demonstration (9:52)
http://www.youtube.com/watch?v=DXlq7AMcOjA

Lyhyt analyysi parantajan tuottaman qi tai chi energian luonteesta suhteessa sähkövirtaan.

Suuntaa antavasti sähkön kaltaista energiaa voi tuottaa kahden vastakkaisen elinvoimavirran, hengityksen ja tahdon avulla. Sähköiskujen yhteydessä havaittu työntövoima viittaa yang chi – laajentuvaan ja lämmittävään orgonienergiaan. Ledi syttyy pulssinomaisesti, joka puolestaan vihjaa, että elinvoimaa pitää välillä ladata ja sitten taas purkaa. Maadoitus tapahtuu toisen ihmisen kautta ja ledi näyttää syttyvän vain silloin, kun korkeamman potentiaalin lähde (parantaja) pitää kiinni anodista.

Kuva

Ledissä anodi (+) on pidempi kuin katodi (-), ja lisäksi anodin puolella on joskus pieni porras. Ledi toimii vain tasajännitteellä oikeinpäin kytkettynä eli anodille plus ja katodille miinus.

Edellisten elinvoimaopintojen valossa ledi syttyy helpoiten silloin, kun parantaja ottaa kiinni anodista ja potilas katodista, koska sinertävä elinvoima virtaa anodista katodille ja tarpeeksi suurena potentiaalina se sytyttää sähkövirran kaltaisesti lampun. Sen luonne ei ole elektronivirtaa vaan hienompaa sähköä, joka on ilmeisesti samaa kuin radiant energy.
Ville
 
Viestit: 927
Liittynyt: 03.09.2012 20:50

Re: Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 29.01.2014 20:52

Niin se kuvalinkki Psilotaceace kasvisuvun edustajiin:

http://www.flickriver.com/photos/tags/psilotaceae/

tämän tyyppisiä kasveja, kasvavat Intiassa noin miehenkorkuisiksi puumaisen varsiston omaaviksi pensaiksi.

Kuva

Joku laji voi ollakkin "Sähkörauskulle" sukua
Viimeksi muokannut siviili2003 päivämäärä 03.06.2015 06:47, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2917
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

ViestiKirjoittaja jussik5 » 29.01.2014 23:44

Näinkö se välähtää?
Kuva La Nature julkaisusta 1879 G.Tissandier
;)

Kuva
"Jos tietäisit 3, 6 ja 9 suuremmoisuuden, sinulla olisi avain universumiin"
Nikola Tesla
Avatar
jussik5
Site Admin
 
Viestit: 1295
Liittynyt: 16.09.2009 17:43

Re: Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

ViestiKirjoittaja Ville » 30.01.2014 00:22

Tutkimusten etenemisen kannalta Philotacea electrican olemassaolo on toissijaista, vaikka mielenkiintoista sitä olisi kasvattaa ja tehdä kokeiluja. Tärkeää ja hienoa on, että asiaa käsiteltiin innolla ja sitä myös sopivasti kyseenalaistettiin, joka sai pohtimaan tarkemmin sähköisen kasvin mahdollista luonnetta. Se johti tähän mennessä tutkittujen asioiden soveltamiseen, joka veti samalla puoleensa uudenlaisia ajatuksia kuin magneetti.

Inspiraation tullen minulla ei ole aina tarkkaa tietoa, mitä seuraavaksi kirjoitan. Seuraan vain niin sanotusti yllättävää jänistä eli tutkimuksen aikana tehtyjä kiinnostavia havaintoja. Sain tämän vinkin ystävälliseltä sosiologian tutkijalta opiskellessani Lapin yliopistossa. Josta tulikin mieleen, muutama vuosi sitten eräs nuori nainen suomensi pyynnöstäni seuraavan tekstin Mihail Platen (1886, 1903) teoksesta New Curative Technologie Vol 3. Vihje teokseen löytyi aikoinaan Viktor Grebennikovin kirjoituksista.

Uusi hoitokeino - Käsikirja terveille ja sairaille. Kolmas osa.
Kirjoittanut Mihail Platen, opettaja ja luonnon parantavien voimien käytännön edustaja, entinen parantoloiden johtaja.

Auringon eetterisäteitä ohjaava laite

Aurinko on jokaisen maanpäällä toimivan voiman lähde. Saamme auringosta valoa ja lämpöä säteilyn muodossa, jota on löydettävissä eetterin maailmanavaruudesta. Pienimmät hiukkaset, joista koostuu eetterinen massa ja jotka ovat miljoona kertaa molekyylejä pienempiä virtaavat todella suurella nopeudella auringosta linnuntietä maailmanavaruuteen ja tulevat sellaisenaan planeetallemme, maahan. Täällä eetterihiukkaset menettävät niille ominaisen liikkeensä ja saavat voimia, jotka valon ja lämmön ohella ovat välttämättömiä orgaanisen maapallon säilymiselle ja siten ihmisten, eläinten ja kasvien kasvulle.

Kuva

Korscheltin eetterisäteitä ohjaavan laitteen tehtävänä on saada ilmassa kaikkiin mahdollisiin suuntiin liikkuvat eetteriset hiukkaset liikkumaan samaan suuntaan siten, että hiukkaset alkavat jälleen liikkua vierekkäin toistensa kanssa, kuten ne liikkuivat alunperin auringonsäteessä. Tämä tapahtuu seuraavalla tavalla. Laitteen kuparisen ketjun absorboiva puoli vetää puoleensa ilman eetterihiukkasia ja saattaa ne takaisinpalaavaan liikkeeseen. Samalla eetterihiukkaset lähentyvät keskenään ja nopeuttavat keskinäistä liikettä siten, että laitteen kupariketjun erikoislaatuisen järjestyksen vuoksi, ne virtaavat toistensa kanssa jälleen vierekkäin säteitä läpipäästävältä puolelta. Sillä tavalla laitteesta tulee ulos tummia aurinkosädekimppuja. Jos asettaa ihmisen, eläimen tai kasvin tähän sädekimppuun, edellä mainitut alkavat täyttää kaikkia omia elämäntoimintojaan yhä suuremmalla energialla ja tulevat kykeneviksi kuluttamaan enemmän voimaa, koska aurinkosäteiden tummassa kimpussa heillä on käytössään sellainen voiman laatu, jota voi tuhlata.

Ihmisille Korscheltin laite on ammatillinen ja se vaikuttaa samalla tavalla kuin parantava magnetismi siinä mielessä, että tämä vaikutus vaatii samanlaisen aiheuttajan, esimerkiksi riittävän elinvoiman, joka hermofluidumin muodossa (Korscheltin mielestä erittäin nopeasti liikkuvien eetterihiukkasten muodossa) virtaa magnetismi-parantajalta potilaalle (ks. ”Magnetismi”). Kiitos Korscheltin laitteen terveet tulevat voimakkaammiksi, piristyneemmiksi, rauhallisemmiksi ja nuoremmiksi, ja sairaat kaikissa tapauksissa, joissa heillä on säilynyt kyky ottaa vastaan eetterisiä hiukkasia, saavat hoidon ja parantuvat. Eetterisäteet, siinä missä magnetismi-parantajan emanaatiotkaan eivät vaikuta kaikkiin sairaisiin samalla tavalla, vaan riippuvat henkilökohtaisesta, erityisestä rakenteesta. Säteilylle altistettuna yksi tuntee kehonsa osassa kevyen lämpimän tuulahduksen ja toinen tuntee päinvastoin viileän tuulahduksen ja kolmas tuntee vetävää tai nykivää tunnetta jne. Jonkin ajan kuluttua, 5-10 minuutin altistuksen jälkeen yhdellä lämmön tunne muuttuu kylmän tunteeksi tai päinvastoin. Laitteen vaikutuksen alaisena toinen ei tunne minkäänlaisia erityisiä tuntemuksia. Kolmas tuntee säteiden vaikutuksen pään takaosassa (heijastavaa reittiä, kiitos hermojen välityksen), tuulahduksen yhdessä tai toisessa kehon osassa, esimerkiksi oikeassa kädessä ja vasemmassa kädessä ei tunnu mitään; tai samanaikaisesti, kun vasemmassa kädessä ei tunnu mitään, sitä voimakkaammin tuulahdus tuntuu vasemmassa jalassa; potilaan mukaan tämän aikana oikeassa kädessä tuntuu pistävä tunne, sitten oikea jalka ei tunne mitään. Tunteviiin ihmisiin säteet vaikuttavat kaikkein voimakkaimmin. Varmasti laitteiden vaikutusten voima riippuu niiden asennosta suhteessa hoidettavaan, kuin myös heijastuksista ja auringon asennosta. Ihmisen organismi antaa vastaanottamalleen voimalle aina tarkoituksenmukaisimman käytön: erityisesti havaitaan kivun vähenemistä, hikoilun alkamista, sairauden kääntymistä parempaan, kuumen laskemista, hermojen rauhoittumista ja unen parantumista. Sen vuoksi Korscheltin laite osoittaa erityisen suurta vaikutusta erityisesti hermosairauksiin (heikkohermoisuus, luulosairaus, hysteria).

Kasvit kasvavat Korscheltin laitteiden vaikutuksen alaisina merkittävästi nopeammin, kukat tulevat laadukkaammiksi, ja saavat erittäin terveen ja tuoreen ulkomuodon. Jos kasvi on runneltunut, se saavuttaa uudelleen normaalin muotonsa; jos kasvi on alkanut kuivaa, se oikenee ja alkaa uudestaan kasvaa 1). Ruukut kasveinen asetetaan yksinkertaisesti rinkiin, säteitä läpipäästävä puoli suunnattuna ylöspäin. Yksi sellainen rinki on riittävästi muutamalle ruukulle kukkineen: 2-3 päivän kuluttua rinkiin voidaan asettaa uusia ruukkuja.

Olisin siirtynyt liian kauas omasta päätehtävästäni, jos olisin kuvannut yksityiskohtaisesti Korscheltin laitteiden koko rakentamisen, joilla on erilaisia päämääriä ja vastaavasti erilaisia rakenteita. Sen vuoksi lukijoille, jotka kiinnostuvat näistä esineistä, viittaan professori Korscheltin kirjoitukseen ”Die Nutzbarmachung der lebendigen Kraft des Aethers in der Heilkunst, der Landwirtschaft und der Technik” (Eetterin elävän voiman käyttö lääketieteessä, maataloudessa ja tekniikassa). Laitteiden käyttöön liittyvät ohjeet ja luettelot eri sairauksien vaatimiin annostuksiin, lukija voi löytää yllä mainitusta professori Korscheltin kirjoituksesta ja hänen vihkosestaan otsikolla ”Sonnen-, Aether-, Strahl-Apparate” 2). Vihkossa on piirroksia ja merkintöjä erilaisten laitteiden hinnoista, ja tietoja erilaisista paranemistapauksista.

1) Kiistattomia faktoja, jotka todistavat Korscheltin laitteen vaikutuksen kasveihin, paljastavat täydellisesti niiden mielipiteiden paikkansapitämättömyyden, joiden mukaan laitteen vaikutus ihmisiin perustuu kokonaan ja yksinomaan itsesuggestiolle. Eihän kasvit voi saada itseään uskomaan mitään!
2) Professori Korschelt asuu Leipzigissä, Südstrasse 73.

Kuva

Oskar Korschelt (saksaksi)
http://de.wikipedia.org/wiki/Oskar_Korschelt

The Ether Radiating Apparatuses of Oskar Korschelt (1853-1940)
http://villesresearch.com/ether.html#The%20ether%20ray
Ville
 
Viestit: 927
Liittynyt: 03.09.2012 20:50

Re: Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

ViestiKirjoittaja siviili2003 » 30.01.2014 06:22

Korcheltin laite muistuttaa kyllä tätä teslankin keksimää mutta Lakhowskyn tunnetuksi tekemää laitetta:

http://www.youtube.com/watch?v=BkpryjXYtZg

Yllättäviä Jäniksiä minäkin usein seurailen.

Oho Edit

Joku on löytänyt alkuperäisen lakhowsky laitteen ja entisöinyt sen hienosti, siitä video:

http://www.youtube.com/watch?v=LAueb8yFT5U

Kirjallista Dataa ja hienoja kuvia näistä Italiasta löydetyistä:

http://users.skynet.be/Lakhovsky/

Minusta näyttää vahvasti nyt siltä että, ollessani töissä Quantum electricillä, tutkimuksiemme yhteydessä yllättäen löydetyt laajakaistaiset Negatiivipulssit ovat läheistä sukua näille Lakhowsky aalloille!

http://users.skynet.be/Lakhovsky/Secrets%20Revealed.htm

katso sivun alareunassa oleva taajuuskuvaajakäyrä.
Avatar
siviili2003
 
Viestit: 2917
Liittynyt: 16.09.2009 20:08

Re: Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

ViestiKirjoittaja Ville » 31.01.2014 11:07

Poimintoja Les Brownin videosta:
http://www.youtube.com/watch?v=APvlD4-_uWw

(ensimmäiset 15 minuuttia)

- Alussa Jumala sanoi: Tulkoon valo! Ja valo tuli. Hän loi valon tieteellisellä tavalla omasta energiastaan pyörittämällä magnetismia, kunnes siitä tuli valoa.
- Aluksi energia on valon muodossa, joka on samaa kuin magnetismi.
- Kaikki on tehty yhdestä energiasta, kaikki on magnetismia eri muodoissaan.
- Valo itsessään on alku ja loppu, kuin tuhkasta tuhkaan, täysi ympyrä alusta loppuun, alfa ja omega. Kaikki palautuu valoon, josta ovat syntyneet.


Sunburst, Return of the Ancients
Norman Paulsen (1980)

Thomas Valone 1998. The Homopolar Handbook. A Definitive Guide to Faraday Disk and N-Machine Technologies. Integrity Research Institute: Washington. 138-140. Villen vapaa suomennos 1999.

Laskeuduimme hissillä tasolle, jossa oli aluksen voimayksikkö. Tämä taso oli valtava, se kattoi koko aluksen halkaisijan.

Poikani, tämän voimayksikön esikuvana on käytetty Luojan (The Great Central Sun-Son) suurta suunnitelmaa. Kuten tiedät, Jumalallinen Henki synnytti ensimmäisen valon luomalla pyörteen rajattomaan elämänenergian kehoonsa. Keskihakuinen pyörre tässä rajattomassa ja ikuisessa elämänenergian meressä alkoi vetää elämänenergian hiukkasia kohti pyörteen keskustaa. Näiden hiukkasten liike pyörteen keskustaan synnytti voimalinjoja magneettisille vetovoimille, jotka saivat hiukkasten virtauksen jatkumaan. Pyörteen keskustaan kasaantuneista elämänenergian hiukkasista Jumalallinen Tajunta muovasi kaikki voimat ja muodot, joita Henki tahtoi nähdä.

Aluksemme voimayksikkö toimii näiden samojen Jumalallisten periaatteiden mukaan. Luodaksemme pyörteen, joka toimii fyysisessä ulottuvuudessa samalla tavalla, meidän täytyy pyörittää fyysistä kappaletta, joka on, tai joka voidaan magnetisoida. Pyörittämällä magnetisoitua kappaletta luomme pyörteen, joka saa energian avaruudessa liikkumaan kohti pyörteen keskustaa. Kun energiahiukkasia vedetään avaruudesta pyörteeseen magneettisella vetovoimalla, ne asettuvat ympyräradoille magneettisen ytimen ympärille. Energiahiukkasten kerääntyminen pyörivän ytimen ympärille synnyttää hyvin tiheän magneettikentän. Tässä tilassa saamme kaksi napaa, yhden magneettisen ytimen keskelle ja toisen magneettikentän kehälle. Näistä navoista voimme jatkuvasti vetää energiaa positiivisen ja negatiivisen sähkövirran muodossa. Tämä on periaate, jonka mukaisesti meidän voimayksikkömme toimii.

Mikä tahansa fyysinen materiaali, joka on magnetisoitu, tuottaa sähkövirtaa, kun sitä pyöritetään. Siten kestomagneettien pyörittäminen tuottaa sähkövirtaa. Mitä suurempi pyörimisnopeus, sitä suurempi energian virtaus. Meidän voimayksikkömme koostuu kahdesta valtavasta pyörivästä levystä. Ne ovat vastakkain toisiaan vastaan. Yksi levy pyörii myötäpäivään samalla kun toinen levy pyörii vastapäivään. Pyörittämällä kahta levyä luomme kaksi pyörrettä. Kun kummankin levyn ulkoreunassa on kaksitoista magneettia, levyjen samanaikainen myötäpäiväinen ja vastapäiväinen pyöriminen luo kaksi pyörivää magneettikenttää. Voimme vetää sähkövirtaa nopeasti pyörivästä ulkoreunasta ja keskusakselista, jossa levyt pyörivät. Sähkövirtaa syntyy niin pitkään kuin levyt pyörivät. Tila kahden levyn välissä on alue, jossa kummatkin pyörteet kohtaavat. Tässä kohdassa kaksi pyörivää magneettikenttää tuottaa gyroskooppisen vaikutuksen toisiinsa. Kahden levyn tuottamat magneettikentät ovat niin voimakkaita, että mikä tahansa toinen painovoimakenttä tai magneettinen voimalinja taittuu tämän voimakentän ympärille. Sen vuoksi esine tai tässä tapauksessa avaruusalus, joka sisältää generaattorin, joka luo tällaisen magneettisen ja gyroskooppisen vaikutuksen, tuottaa oman painovoimakenttänsä.

Olet nähnyt paljon aluksestamme, poikani. Aluksemme voima- ja liikkumissysteemien perusperiaate, jonka olen kertonut, antaa sinulle avaimet moneen oveen. Tulevaisuudessa voit rakentaa puolet aluksen voimasysteemistä ja saada rajattomasti sähköenergiaa käyttöösi. Tämä generaattori on itsensä ylläpitävä, sillä se tuottaa enemmän energiaa kuin se vaatii toimiakseen.

UFOs - Brian O'Leary (1940–2011)
http://www.youtube.com/watch?v=yO0T05kQkbs
Ville
 
Viestit: 927
Liittynyt: 03.09.2012 20:50

Re: Usvan salaisuus ja muita mysteerejä

ViestiKirjoittaja Ville » 31.01.2014 15:33

Loom of the Future
The Weather Engineering Work of Trevor James Constable
An Interview Conducted by Thomas J. Brown
Director of Borderland Sciences Research Foundation
Suomennoksia sivuilta 8, 27 ja 29.

Sveitsiläinen pilvienhajoittaja (Swiss Buster)

Kansainvälisesti tunnettu fyysikko tohtori Walter Stark rakensi Constablen konsultoinnin mukaan pilvienhajoittajan Luganossa, Sveitsissä. Ionisaatiolaitteiden asiantuntijana tohtori Stark asensi pilvienhajoittajan putkiin negatiivisia ionineuloja - huomionarvoinen ’ensimmäinen’ malli. Hän tuotti menestyksekkäästi sateita ennen ennenaikaista kuolemaansa 1981.

(Tämä vain lisänä hypoteesiin, jonka mukaan sinertävä elinvoima (laajentuva orgonienergia) virtaa kohti negatiivista potentiaalia, jonka voi tulkita liittyvän oikean käden torsiokenttään, joka absorboi oikean käden spin-informaatiota.)

TB: Puhutaan eetteristä – energiasta, jota hyödynnät säänhallintatyössä. Eetteri on vanha konsepti, eikö olekin?

TJC: Uskoakseni sana itsessään tulee muinaisesta Kreikasta. Sellainen fyysisen tason alakerroksen olemassaolo on poikkikulttuurinen. Havaijilainen mana, hindulainen prana, kiinalainen chi, od-voima, orgonienergia, Lorentzin voima ja muut termit tunnistavat saman olemassaolon. Eri kulttuurit eivät välttämättä tunnusta voiman olemassaoloa yleisesti, mutta valveutuneempien yksilöiden keskuudessa konsepti kukoistaa. Havaijilaiset kahunat, amerikan intiaanien shamaanit, kung-fu mestarit ja muut huomattavia henkisiä saavutuksia tehneet, ovat ottaneet tämän voiman tosielämässä käyttöön tietäen miten sitä voi kerätä ja käsitellä.

TB: Miten lännen tai länsimaisissa kulttuureissa?

TJC: Sama tilanne. Tieteessä on tietenkin asenteisiin perustuva välitön eetterin torjuminen, jonka on saanut aikaan vääristynyt koulutusjärjestelmämme. Länsimaissa Paroni Reichenbachin ja Franz Anton Mesmerin od-voima edelsi länsimaisessa muodossa vallankumouksellisia Tohtori Wilhelm Reichin havaintoja orgonienergiasta – avaruuden eetteristä. Ystäväni tohtori Walter Stark, hyvin tunnettu sveitsiläinen fyysikko, luonnehti eetterin identtiseksi pranan, manan, chin ja sähköteorian Lorentzin voiman kanssa. Tohtori Stark suunnitteli ja rakensi maailman ensimmäisen eetterin virtausmittarin, jossa oli jatkuva digitaalinen näyttö, se oli läpimurtosaavutus. Nikola Tesla, sähköisen aikaimme isä, ei epäillyt valoisan eetterin (luminiferous ether) olemassaoloa. Hänen langaton sähkötehon lähetin toimi eetterin lävitse ja se sai J. Pierpont Morganin lopettamaan rahoituksen – koska Morgan ei pystynyt näkemään kuinka hän voisi hyötyä siitä taloudellisesti. Tohtori Rudolf Steiner ja kunnostautuneet tiedemiehet, joita hän inspiroi, ovat tarjonneet modernille länsimaiselle mielelle laajan kaavion eetterin toiminnasta, mutta tähän asti on ollut vain niukasti käytännöllistä puolta.

TB: Mitä tarkalleen tarkoitat, että vain niukasti käytännöllistä puolta? Varmasti on monia ihmisiä, jotka ovat käyttäneet Reichin pilvienhajoittajaa?

TJC: Sadat ihmiset ovat tehneet sen. Laitteella kokonaisvaltaiset tulokset ovat kuitenkin harvinaisia. Oma työni alkoi ottaa ilmaa alleen vasta, kun jätin pilvienhajoittajan taakse ja astuin uudelle alueelle. Niin pitkälle kuin olen tietoinen, pilvienhajoittajalla ei ole saatu aikaan mitään sellaista, joka olisi verrattavissa meidän kolmeen sumunpoisto-operaatioon etelä Kaliforniassa, joka päättyi Clincheriin. Sen saavuttamiseen tarvitsin enemmän kuin 20 vuotta. (Näissä operaatioissa käytetiin pyöriviä Spider kartioita. Katso viestiketjun sivu 22.)

TB: Miksi sitten tuloksia on vähän, jos toimintaperiaatteet on käytännöllisiä ja laitteet toimii?

TJC: Tästä voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan. Tiivistettynä edistyminen riippuu Reichin käytännöllisten läpimurtojen ja Rudolf Steinerin maailmankuvan synteesistä. Reich löysi orgonienergian – avaruuden eetterin – biofysikaaliselta pohjalta. Hänen alkuperäiset opinnot elävistä toiminnoista antoivat hänelle läpimurron eetteriin – fysikaaliseen luonnolliseen voimaan ja kaiken elävän sykinnän lähteeseen. Tämä voima ei lainaa itseään suorille, mekaanisille on-off yhteyksille tähän maailmaan tässä ajassa, ja ajattelumme ei ole vielä siihen sopivaa.

TB: Sanot siis, että eetterin ymmärrykseen tarvitaan aikaa?

TJC: Epäilemättä. Aikaa ja käytännön työtä – fysikaalisia tuloksia, jotka ylittävät sen mitä voidaan konventionaalisesti saavuttaa. Voima on olemassa, mutta sen välitys ei ole vielä valmis.

TB: Mitä tarkoitat ”voimalla”, jota käytät?

TJC: Tähän mennessä ihmiskunta ei ole ymmärtänyt tai käyttänyt sitä kiistatonta fyysistä voimaa, joka saa sydämen sykkimään. Tämän elämän ydinfaktan osoittamisen ja havainnollistamisen epäonnistuminen, on mielestäni huomattava sivuuttaminen tieteen historiassa – tarkoitan, että se on totaalisen väheksytty. Pilvienhajoittaja on fyysinen laite tämän voiman puoleensavetämiseen ja suuntaamiseen niin, että siihen liittyy enemmän – paljon enemmän kuin vain sen rakentaminen ja käyttäminen, niin kuin se olisi radio tai jokin vastaava. Olemme astumassa laitteiden aikakaudelle, joilla on kokonaan uusi luonne. Teknisesti ne hyödyntävät voimaa, joka yhdistyy läheisesti meihin – käyttäjiin. Tämän vuoksi pilvienhajoittajan menestyksekäs käyttö riippuu suuresti käyttäjän toiminnallisesta moraalista, hänen tunnerakenteen puhtaudesta, ja hänen ymmärryksestään ja suhteestaan kosmisiin voimiin, kuten eetteriin.

Löysin tähän sopivia muistiinpanoja eetterikehosta Pekka Ervastin mukaan.

1. Kemiallinen eetteri (kasvueetteri) on kasvuvoimaa, se muodostaa ruoan voimaksi. Tämän eetterin hallitsijaksi pääsee olemalla nöyrä (vaatimaton). Tähän eetteriin liittyy fyysisen kehon puhtaus ja terveys.

2. Magneettinen eetteri (sukupuolieetteri) on sukupuolivoimaa. Tämän eetterin hallitsijaksi pääsee olemalla rauhanrakentaja. Tähän eetteriin liittyy tunnekehon puhdistuminen, voimistuminen ja itsenäistyminen.

3. Valoeetteri (aistieetteri) on yhteydessä vereen ja aistien kehitykseen. Tämän eetterin hallitsijaksi pääsee olemalla sydämeltään puhdas ja antamalla. Tähän eetteriin liittyy persoonallisen minätajunnan eli mentaalikehon puhdistuminen.

4. Muistieetteri (refleksieetteri). Tämän eetterin hallitsijaksi pääsee olemalla rehellinen ja oikeamielinen. Tähän eetteriin liittyy yhteys korkeampaan minään (sieluun).
Ville
 
Viestit: 927
Liittynyt: 03.09.2012 20:50

EdellinenSeuraava

Paluu Vapaa keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 22 vierailijaa

cron