Sivu 1/1

Bob G:n suprajohtavuusvideo

ViestiLähetetty: 12.10.2017 12:46
Kirjoittaja TOP
MFMP:n Bob Greenyer taitaa olla tällä hetkellä yksi aktiivisimmista "free energyn" esilletuojista ja tässä videossa kertoo käsityksiään siitä, kuinka johteen voi ajan kuluessa muuttaa suprajohteeksi, kuten Keshe kaiketi väittää ?

http://www.youtube.com/watch?v=0e1lDapsY8k

https://steemit.com/science/@mfmp/is-superconductivity-infectious

Re: Bob G:n suprajohtavuusvideo

ViestiLähetetty: 12.10.2017 21:16
Kirjoittaja siviili2003
Onhan se toki mahdollista saada minkä tahansa johteen muuttumaan suprajohteeksi, ainakin transmutatoimalla kyseinen johdealkuaineet, vaikkapa tunnetuiksi suprajohdeseoksiksi, on sitten kokonaan toinen juttu, kuinka se saataisiin tapahtumaan ydinreaktorin ulkopuolella, ydinreaktoreissahan transmutaatio on ihan luonnollista toimintaa.

Suprajohteista muuten ajatukseni että tosiasiallisesti suprajohtavuus onkin toisen tyyppistä johtavuutta, mutta sen teoreettista perustaa koetetaan väkisin prässätä, nykyiseen tieteellisen ajattelun muottiin.

Re: Bob G:n suprajohtavuusvideo

ViestiLähetetty: 13.10.2017 09:22
Kirjoittaja TOP
siviili2003 kirjoitti:... Suprajohteista muuten ajatukseni että tosiasiallisesti suprajohtavuus onkin toisen tyyppistä johtavuutta, mutta sen teoreettista perustaa koetetaan väkisin prässätä, nykyiseen tieteellisen ajattelun muottiin.


Samaa mieltä. Eikös Beardenin mukaan sähkölaitteet oikeasti hyödynnä ympäristöstä saatavaa energiaa ja ydinvoimalan generaattoria täytyy pyörittää vain siksi, että piirit ja laitteet on rakennettu siten, että tuo ympäristön energiaa hyödyntävä systeemi muodostuu ja purkautuu vähän väliä ? Tuohan sopii sille, joka katsoo hyötyvänsä siitä, että myy sähköä ja siten intresseissä ei ole systeemiä paremmaksi muuttaakaan. Koulussa opetetaan, että sähkölaitteet pitää suunnitella näin ja sitä oppia sitten työelämässä toteutetaan.

Hyvä, että Bob G on alkanut perehtyä Beardenin juttuihin. Tuon videon pääajatus lienee pyrkiä hankkimaan vapaaehtoisilta rahoitusta asian tutkimiseen. MFMP olisi kyllä hyvä taho tutkimaan asiaa, kun julkaisevat tulokset kaikkien käyttöön. Ainakin ECCO-LENR-reaktorin testaamiseen rahoitusta näytti löytyvän aika hyvin, vaikka tulokset valitettavasti ainakin toistaiseksi jäivät vielä laihoiksi.

En ole tarkemmin perehtynyt Keshe-juttuun, mutta tuossa videolla Bob sanoo, että johtimia täytyy "käsitellä" 30-90 vuorokautta, jotta haluttua ilmiötä alkaa esiintyä eli sähkön kulutus laskea. Fleischmannin ja Ponsin kokeissahan systeemin piti "tekeytyä" vähintään 30 vuorokautta, jotta ylimääräistä lämpöä alkoi syntyä. Olisiko näillä asioilla jotain yhteyttä keskenään? Systeemi jollakin lailla virittäytyy ottamaan paremmin vastaan ympäristön energiaa?

Lisäys: Tässä vähän MFMP:n käytössä olevan laitteiston esittelyä:http://www.youtube.com/watch?v=IhqAZQT9dCM

Re: Bob G:n suprajohtavuusvideo

ViestiLähetetty: 13.10.2017 19:56
Kirjoittaja siviili2003
Tuossa kun katsoin pikku videon koejärjestelyistä, niin huomasin että tekevät tutkimuksensa kalleimmalla mahdollisella kalustolla, joo kyllä varmaa rahaa menee eikä riitäkkään.

Meikäläinen kun tutkii jotain niin rahaa ei mene niinkään mutta aikaa sitäkin enempi, koska hankin tutkimusvälineistöiksi halvimmat käytetyt kamppeet, paljon teen itse ja asiantuntemusta esim vaikka tuossa videolla esitellyn Neutroni tunnistimen tekoon olisi ja tarvikkeetkin ihan tuossa vieressä venäjän puolella.

Mutta enpä viitsi alkaa tuon porukan kanssa kilpailemaan, kunhan totesin että ei tommoisiin hirmu kalliisiin järjestelmiin tarvi vähiä rahojaan tuhlata, voihan se olla hyvä kun voipi esitellä kalliita tutkimuksiaan isorikkaille, niin voipi siinä vetää omaankin taskuun mania....

Re: Bob G:n suprajohtavuusvideo

ViestiLähetetty: 15.10.2017 11:35
Kirjoittaja TOP
siviili2003 kirjoitti:Tuossa kun katsoin pikku videon koejärjestelyistä, niin huomasin että tekevät tutkimuksensa kalleimmalla mahdollisella kalustolla, joo kyllä varmaa rahaa menee eikä riitäkkään. ...


Tuossa videossa esitetty laitteisto on yksi, joka on MFMP:n käytettävissä vuokraa vastaan. Pointtihan oli se, että harvalla "autotallitutkijalla" on mahdollisuus käyttää vastaavaa laitteistoa. Esim. monet LENR-kokeilijat toimivat hyvin vaatimattomalla laitteistolla ja muun muassa "me356" on todennut saaneensa aikaan todellista edistystä vasta hankittuaan elektronimikroskoopin ja pystyttyään sen avulla havainnoimaan, että millainen prosessi saa aikaan halutunlaista pinnanmuodostusta. Aiemmin täytyi vain tehdä jotakin ja kokeilla sitten, että tuleeko lämpöä vai ei. Ja kun tuo valmisteluprosessi kestää viikkoja, niin kokeilumenetelmä on aika hidas. "me356" on yrittäjä, jolle tuo LENR-toiminta on ainakin toistaiseksi sivubisnes ja näin ollen pystyy hankkimaan elektronimikroskooppeja ja muuta tarviketta eri tavalla kuin keskiverto autotallitutkija.

Kyllä se MFMP:kin toimii minimibudjetilla, mutta mielenkiintoista on ollut havaita, että ihmiset ovat valmiita lahjoittamaan rahaa tällaiseen tutkimukseen, kun kokeet tehdään livenä ja mittaustulokset laitetaan kaikkien saataville ja jokainen halukas voi prosessoida niistä omat päätelmänsä. Hyvä, että tuo tutkimus näyttää nyt mahdollisesti laajenevan LENR-kentän ulkopuolellekin, sillä ainakin itse luulen, että LENR-ilmiöt ovat vain yksi osa kokonaisuutta.